Nou în cinematografe: “Alice T.”

alice-t

Warning: Undefined variable $pinterestURL in /home3/gtd/stiri.gtd.ro/wp-content/themes/covermag/functions.php on line 103

„Alice T.” a avut premiera mondială pe 4 august, în cadrul competiției internaționale a Festivalului de la Locarno iar din 9 noiembrie va fi lansat în cinematografele din România.

După avanpremierele cu participarea echipei, din cadrul Les Films de Cannes à Bucarest și Les Films de Cannes à Brașov, regizorul Radu Muntean, actrița Andra Guți și scenaristul Răzvan Rădulescu vor participa la două proiecții speciale în țară, pe 9 noiembrie la Palatul Culturii din Târgu Mureș, și pe 10 noiembrie, la Cinema Modern din Suceava – în cadrul Les Films de Cannes à Suceava.

Citește mai mult pe www.amosnews.ro

Sinopsis: La 17 ani, Alice Tarpan (Andra Guți) are o adolescență complicată. Nu e vorba doar de problemele de la școală sau că nu e sigură cu cine a rămas gravidă, dar mai ales de faptul că mama ei adoptivă a aflat de toate astea. “Alice T.” explorează adolescenţa şi problemele ei, conflictul dintre generaţii, dar este mai ales o poveste despre maturizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.